Våra produkter

benVi på Ben ber säljer ett stort antal ben till en mängd olika möbler. Vårt mål är att oavsett vad det är för möbel du letar efter ben till så ska du hitta det här hos oss. Men om så inte är fallet så specialtillverkar vi dem gärna åt dig. Vår filosofi är att möbelben båda ska vara praktiska och se bra ut. Här följer därför en närmare presentation av vårt utbud.

Ben för sängar

Det är här vi har vårt största färdiga sortiment av ben att välja mellan, helt enkelt för att det är sängben som efterfrågas mest. Det stora utbudet av färdiga ben gör också att det är inom detta område som vi mest sällan får förfrågningar om att specialtillverka någonting. Flera av våra modeller är också tillgängliga i olika längder, vilket ytterligare minskar behovet av att specialtillverka sängben.

Ben för bord

När det gäller ben till bord har vi inte riktigt lika många färdiga modeller att välja mellan, helt enkelt för att variationen här är större. Vi har dock ett bra grundutbud som bör passa de flesta, och vi utökar det ständigt, inspirerade av de olika specialbeställningar vi får. Dessa är ovärderliga för oss när det gäller att förstå vad det är för sorts ben som är eftertraktade där ute i stugorna.

Ben för soffor

Vi har ett antal olika ben anpassade för soffor, men här gäller att det inte behövs ett så stort utbud – de flesta vill ha rätt så likartade saker här. Vi försöker dock ständigt komma på olika sätt att variera dem på, för att göra saker och ting lite mer spännande.

Ben för fåtöljer

Här liknar situationen den för soffor, men med ett lite större sortiment. Variationen på olika fåtöljer, och vilken sorts ben som passar dem är lite större. Även här arbetar vi kontinuerligt på att förbättra vårt grundsortiment, så att så många som möjligt ska kunna hitta det de söker utan att behöva specialbeställa.

Övriga ben

Vi har också ett antal olika ben som inte helt lätt kan kategoriseras. Om du inte hittar vad du söker efter under våra andra, ta en titt här. Chansen finns att du hittar just det du letar efter.