Ansvar från tillverkning till transport

Vi är stolta över alla våra olika ben eftersom vi vet att de saker vi tillverkar håller väldigt hög kvalitet. Det visas inte minst av att vi får väldigt få klagomål, och de klagomål vi får handlar först och främst om fel som uppstått vid transport. Till exempel långsamma leveranser, eller att benen helt enkelt skadats under resan. Saker som vi egentligen inte kan rå för men som vi ändå försöker att ta ansvar för. Vi är medvetna att för kunderna kvittar det lika om det är vi eller transportföretagen som har krånglat och därför gör vi vårt bästa för att hålla våra kunder nöjda, även om vi givetvis är noggranna med att påpeka var felet egentligen ligger. Det viktigaste för oss är nöjda kunder, kunder som rekommenderar oss och återkommer. Att då försöka spara småpengar genom att hänvisa till transportföretagen är dumt och leder enbart till missnöjda kunder, även om det rent tekniskt inte är vårt fel.

Vårt lager

Att vi tar ett så stort ansvar ger också resultat och vår verksamhet växer stadigt. Det är givetvis trevligt men ställer också krav på investeringar. Det kostar att växa, vilket kan innebära vissa risker. Å ena sidan vill vi givetvis växa, men å andra sidan så innebär investeringar risker. Tänk om vi slutar växa eller, hemska tanke, börjar krympa? Då kan kostsamma investeringar leda till betydande ekonomiska problem. Det gäller helt enkelt att växa i rätt takt och inte överinvestera. Sedan är det också en fråga om hur pass stora vi vill bli. Vårt mål är inte att bli stora som IKEA, utan runt 15 anställda eller så är den nivå vi vill lägga oss på, för att sedan växa vidare i maklig och säker takt.

En av de viktigaste investeringarna för vår del gäller lager och förvaring. I takt med att antalet beställningar ökar så ökar också kraven på förvaring. Det är någonting som vi kunnat lösa ganska lätt genom att köpa in ett antal hyllor från Bygghemma, http://www.bygghemma.se/inomhus/inredning/garderober-och-forvaring/hyllor/hylla-elfa/p-163829, hyllor som är enkla att montera och som egentligen inte tar upp så mycket plats, men ändå tillåter mycket mer förvaring. En liten investering, men en som gör stor skillnad och gör det enklare att möta våra kunders krav.