Det är benen som gör bordet!

bordVad gör egentligen benen för skillnad när det gäller bord? En väldigt stor sådan enligt oss. Det gäller då inte enbart bordets balans, utan även hur det ser ut och uppfattas. Med snygga bordsben kan även det tråkigaste matbord få liv och kännas lite extra exklusivt. Men det gäller då att man har känsla för design och stil: de nya bordsbenen måste ju passa ihop med själva skivan. Något som inte alltid är helt lätt att avgöra och som kräver ett skarpt öga.

Det finns hos oss på Ben Ber en stor mängd olika standard-bordsben att välja mellan, men det är inte allt. Vi tillverkar också helt nya bordsben i trä helt efter kunders önskemål. Det gör att du inte behöver begränsas av det sortiment vi visar upp utan kan låta fantasin flöda för att skapa ett helt personligt matbord (eller vardagsrumsbord eller egentligen vilken som helst möbel som har ben). För den som vill skapa en unik inredning är våra specialtillverkade bordsben ett originellt och inte särskilt dyrt sätt att sätta sin personliga prägel på saker och ting.

Men våra bordsben kan inte bara användas till redan färdiga möbler. Den som vill snickra sitt eget matbord kan med fördel beställa benen från oss. Att svarva till snygga bordsben är nämligen en svår konst, och något som de flesta inte kan, antingen på grund av bristande förmåga eller för att de helt enkelt inte har tillgång till en svarv. Varför inte prova på att skapa ditt alldeles egna matbord, med våra fina ben som grund?