Vad passar i ett gästrum?

bäddsoffaVi på Ben Ber skriver inte bara om möbelben även om det kan verka så ibland. Vi är intresserade av möbler och inredning i största allmänhet, och detta inlägg kommer inte först och främst att handla om möbelben, våra egna eller andras, utan om inredning, närmare bestämt inredning av gästrum. Det är en svår konstart att inreda ett gästrum på ett bra sätt. Speciellt om det är ett rum man vill kunna utnyttja på ett bra sätt även när man inte ha gäster. Men införskaffar man rätt sorts möbler så ska det inte vara några problem.

Bland det första man bör införskaffa till ett gästrum är en bäddsoffa, och här kan vi rekommendera bäddsoffor från Trademax, de har flera olika modeller, men alla till lågt pris. En bäddsoffa gör att gästrummet kan användas som exempelvis läsrum eller ett extra TV-rum när det inte finns några gäster i huset. Det är för övrigt en detalj som vi rekommenderar till gästrummet: en TV. Dels för att era gäster kanske vill titta lite på TV innan de somnar in, och dels för att alla i familjen inte alltid vill se på samma program. Att använda gästrummet som ett ”extra” TV-rum är därför en fiffig och bra lösning.

Vidare behövs ett bord i gästrummet, ett bord som både kan fungera som nattduksbord för gästerna, och som ett ”vanligt” vardagsrumsbord vid övriga tillfällen. Slutligen så är en eller ett par stolar också en viktig detalj som ofta glöms bort – att sitta på, hänga kläder på och så vidare.